'Fields of Resonance' Aalborg 2019: Indtryk fra den europæiske musikterapikonference - Faaborg Jacobsen, Astrid; Binow Andersen, Sofie (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2019)
De to forfattere, Astrid Faaborg Jacobsen og Sofie Binow Andersen beskriver hver deres personlige og faglige oplevelse af den 11. europæiske musikterapikonference i Musikkens Hus i Aalborg.