Musik og ord, der bevæger: Metode og øvelser af Synnøve Friis til træning for ældre med og uden demens - M. Jensen, Anne-Mette; Jensen, Hugo (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2019)
I denne artikel bringes en præsentation af Synnøve Friis og et historisk rids af, hvad der nu er blevet et non-profit projekt med øvelser, musik og vejledning til træning for ældre med og uden demens. Derefter fortæller forfatterne om egne erfaringer med metoden og øvelserne.