Musikterapeut-wannabe i en corona-tid - Borg, Anne Sofie (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2020)
Jeg forlod - måske lidt hovedløst - i december 2019 mit faste job som kulturpædagog til fordel for et barselsvikariat som musikterapeut eller musikterapeut-wannabe, som jeg formulerede det i min ansøgning, i Gladsaxe Kommune. Jeg er PROMUSA1 -uddannet fra 2018 og har ikke kandidatdelen; jeg kalder mig derfor “musikterapeut-wannabe”, fordi jeg ikke er færdiguddannet musikterapeut. Det er et stort ønske for mig at blive “rigtig” musikterapeut engang, og vikariatet var derfor en spændende chance for at afprøve i praksis, hvad jeg havde lært på min nyligt afsluttede og vidunderlige – PROMUSA-uddannelse.