Creative Therapies for Complex Trauma: – Helping Children and Families in Foster Care, Kinship Care or Adoption - Mumm, Helle Kirstine Stubkjær (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2018)
Her kan du læse en anmeldelse af bogen 'Creative Therapies for Complex Trauma'