Musik skaber forventninger og giver belønning: Boganmeldelse af: Musik på hjernen. Hvad sker der i hjernen, når vi lytter til og spiller musik? - Christensen, erik (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2018)
Musikforsker Erik Christensen anmelder bogen 'Musik på hjernen' af Peter Vuust