Musik på hospicegangene - Rasmussen, Leif (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2018)
Som færdiguddannet musikterapeut havde jeg i 2007 den store glæde at få stillingen som musikterapeut på Sct. Maria Hospice i Vejle. Her virkede jeg til min fratræden til efterløn i december 2017. Denne artikel er et tilbageblik over den del af mit arbejdsfelt på hospice, der bestod i at spille livemusik i fællesrum og på gangene, samt hvordan jeg oplevede at ”gangmusikken” kunne være mere end underholdning, og hvordan jeg inddrog dette i mit arbejde.