The power of music: Europæisk GIM-konference i Danmark - Daniels Beck, Bolette (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2020)
Musikkens evne til at skabe indre billeder, ændre dybtliggende mønstre, transformere smerte og traumer, samt åbne for kreativitet og inspiration, vil være i fokus på den kommende europæiske Guided Imagery and Music (GIM)-konference d. 23. - 27. september 2020 på konferencecentret Trinity i Fredericia. På konferencen vil GIM-terapeuter (med uddannelsesniveau 1, 2 og 3), GIM-trænere, forskere og andre med interesse for musik og bevidsthed mødes for at udforske mange forskellige aspekter af GIM-musikken og den terapeutiske effekt af denne. Prækonferencen (d. 23.09.) handler om GIM i traumebehandling/selvomsorg for terapeuten.