Stafetten - : “Stemmens urkraft og inderlighed” - En musikterapeut beretter - inspireret af en interesseret fagkollegas spørgsmål - Lindstrøm, Signe Marie (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2020)
Spørgsmål: Har du haft personlige oplevelser med stemmen som kanal for indre kraft og transformation, der har inspireret dig til at undervise andre? Hvordan har din proces været med at finde og udvikle redskaber, som kan åbne for lignende oplevelser for andre? Bruger du sider af dig selv, når du underviser i dette regi, som rækker ud over dem, du kan få i spil i dit daglige arbejde?