Forskning med brugerinddragelse: Hvad skal der til for at gøre musikterapeutisk forskning og implementering mere relevant, meningsfyldt og nyskabende`? - Geretsegger, Monika; Christensen, Erik (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2020)
Uddrag af Monika Geretseggers keynote speech ”Resonating Research” ved EMTC 19, den Europæiske Konference for Musikterapi, juni 2019 i Aalborg. Teksten er redigeret og oversat af Erik Christensen i samarbejde med forfatteren. I musikterapi, og på mange andre områder, er vigtigheden af at inddrage brugere i forskningsprocessen blevet mere og mere anerkendt i de seneste år. Deltagere i musikterapi kan give terapeuter og forskere værdifuld feedback om hvordan de oplever terapien.