Musik, krop og følelser: – neuroaffektive processer i musikterapi - Jacobsen, Astrid Faaborg (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2018)
Boganmeldelse af bogen Musik, krop og følelser – neuroaffektive processer i musikterapi