Ny forskning i musikterapi: August 2017 - januar 2018 - Ridder, Hanne Mette Ochsner (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2018)
Læs om den seneste forskning i musikterapi formidlet af professor i musikterapi Hanne Mette Ochsner Ridder