Musikterapi på OK-Centrene Enghaven og Jelling Have - Ballowitz, Eric; Zachariassen, Charlotte Bro; Sørensen, Torben Egelund (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2018)
Artiklen er et uddrag af en længere beskrivelse af musikterapien på OK-Centrene Enghaven og Jelling Have. Beskrivelsen i sin fulde længde er tilgængelig på Cedomus (www.musikterapi.aau.dk/cedomus/psykiatrisketilstande/socialpsykiatrien/). I artiklen er der redegjort for baggrunden for anvendelsen af musikterapi, og de positive effekter af musikterapi bliver gennemgået. Beskrivelsen samt gennemførelse af interviews og undersøgelse har udviklingsmedarbejder Eric Ballowitz stået for. Med beskrivelsen følger en case beskrevet af musikterapeuterne Charlotte Bro Zachariassen og Torben Egelund Sørensen.