Redaktionelt - Redaktionen, (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2024)
Sæt dig i din yndlingsstol i haven eller i din stue, og læs om mangfoldigheden af kreative måder, vi som musikterapeuter anvender til at møde de mennesker, som vi er her for at hjælpe.