Redaktionelt - Redaktionen, (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2021)
Velkommen til dette forårs udgave af Tidsskriftet Dansk Musikterapi, som kommer vidt omkring, både geografisk, målgruppemæssigt og metodisk!