Kirke med demensramte - von Westen, Anne Sophie (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2021)
"Kirke med demensramte" er en revideret udgave af ”Salmesang for demente” (2016) og henvender sig til præster, kirke- og kulturmedarbejdere, organister og andre ansatte i folkekirken, der ønsker at beskæftige sig med at skabe og afholde gudstjeneste for og med mennesker med demens. Bidragsyderne har forskellige faglige baggrunde. Herunder er der således et musikterapifagligt bidrag fra prof. emeritus i musikterapi Lars Ole Bonde samt cand. mag. i musikterapi og organist Hugo Jensen.