Claus Bang modtager Fyrtårnsprisen - Falk, Marie (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2021)
Onsdag d. 16. december 2020 modtog Claus Bang Dansk Musikterapeutforenings Fyrtårnspris af to repræsentanter fra bestyrelsen i sit hjem i Løkken. Fyrtårnsprisen er indstiftet af foreningens bestyrelse i 2019 for at anerkende en ekstraordinær faglig, økonomisk, strategisk, kommunikationsmæssig eller politisk indsats indenfor musikterapifaget i Danmark. Claus Bang er en af de første pionerer indenfor dansk musikterapi og en indlysende modtager af Fyrtårnsprisen, da han har bidraget betydeligt til musikterapifagets udvikling både fagligt, strategisk, politisk og kommunikationsmæssigt.