Ny forskning i musikterapi - Ochsner Ridder, Hanne Mette (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2025)
I Ny forskning i musikterapi får du en kort opdatering over hvad der har rørt sig i musikterapiforskningsmiljøet på Aalborg Universitet i det seneste halvår. Herudover får du indblik i den nyeste internationale forskning i musikterapi eller forskning som har relevans for faget.