Skumringstime - en beretning om et GIM-forløb med fokus på tro, aldring og ensomhed - Lindvang, Charlotte (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2021)
Prøv et øjeblik at forestille dig, at du bliver gammel. Din krop er slidt, og du bliver let træt. Du har haft et antal knoglebrud, og hver morgen vågner du op med smerter i kroppen. Det er svært at komme ud af sengen – svært at se en mening med livet. Kan du så samtidig forestille dig, at du bor alene og stort set ingen familie har tilbage; dit netværk er begrænset til et par naboer og få venner. Og tænk på, hvordan det ville være at tænke tilbage på livets mange sorger. Forestil dig, at du mistede din far, allerede da du var barn… og senere din eneste datter, som gik bort kun syv år gammel…