Trauma and Expressive Arts Therapy: Cathy A. Malchiodi (2021). Trauma and Expressive Arts Therapy. Brain, Body & Imagination in the Healing Process. New York: Guilford Publications. 406 sider. Fra 314 kr. - Stubkjær Mumm, Helle Kirstine (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2021)
Trauma and Expressive Arts Therapy er opdelt i 10 kapitler, der for undertegnede fremstår som en ’state of the art’ i form af tre kapitler om terapiformens historik, særkende og status, tre kapitler om traumatologi og recovery samt fire kapitler, som er praksisorienterede. Malchiodis mål med bogen er at give redskaber som hjælp til at adressere traumatiserede menneskers overvældelsesreaktioner og styrke kunstens, legens og imaginationens kraft med hensyn til helbred og velvære.