Intensive Interaction som tilgang til musikterapeutisk arbejde - Olsson, Anne-Margrethe Manna (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2021)
Nærværende artikel skal give en kort introduktion til Intensive Interaction samt et indblik i hvordan jeg implementerer tilgangen i mit daglige arbejde som musikterapeut på en specialskole. Intensive Interaction er en måde at være sammen på. Det er en slags samtale, hvor den mest erfarne kommunikationspartner forholder sig afventende og gør sig umage for at få øje på og besvare med lige præcis den adfærd og kommunikation den anden person benytter sig af. II er fritflydende, glædesfyldte aktiviteter, hvor vi kan tillade os at gå efter glæden og lyset i øjnene.