Mindfulness i en musikterapeuts univers - Munk-Madsen, Niseema Marie (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2021)
Kimen til mit engagement i meditation ligger i en tidlig erindring fra 3-4 årsalderen. Jeg sidder på gulvet i en solplet i familiens dagligstue og er måske for første gang helt bevidst om mig selv. Det er forbundet med en enkel, af skønhed og glæde opfyldt vågenhed. Engagementet i såvel musik som meditation og terapi voksede gennem min ungdom og førte til at jeg i 1987 startede på kandidatuddannelsen i musikterapi ved Aalborg Universitet. Meditation og selvudvikling fortsatte jeg i et eget spor på forskellige kurser og rejser.