Basic Verbal Skills for Music Therapists: Elisabeth K. Schwartz (2019), Barcelona Publishers. 164 sider. - Kolbe Krøier, Julie (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2024)
Elisabeth K. Schwartz har skrevet en vedkommende bog om musikterapeutens verbale færdigheder, der kan være en stor støtte i musikterapeutisk praksis uagtet hvilken målgruppe man arbejder med. Bogen er en lærebog, men kan også læses af den erfarne praktiker, som ønsker større bevidsthed om brug af verbalt sprog i musikterapi.