Music Making and Civic Imagination. A Holistic Philosophy: Dave Camlin (2023), Intellect Books. 236 sider. - Ochsner Ridder, Hanne Mette (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2024)
For Camlin spiller begrebet Musicking en central rolle, hvor musikudøvelse ikke blot skal forstås som aktiviteter der direkte er knyttet til de lyde der kommer ud af det – men skal forstås som oplevelser med musik der også omfatter musiklytning, dans og interpersonelle samspil.