Erfaringer og perspektiver på demensområdet og palliation - Jensen, Hugo (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2024)
Spørgsmål til forfatteren: Hvad tænker du er vigtigst at formidle inden for musikterapi i palliativ pleje og demensområdet med henblik på at få musikterapi inden for palliativ behandling/ pleje anbefalet af Sundhedsstyrelsen?