Musik som livskraft: Tilbageblik på Karl-Gustav Rydvall - Ravn, Lene (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2024)
Dette indlæg er et historisk vingesus om en stor svensk personlighed, Karl-Gustav Rydvall. Hans navn fortjener ikke at gå i glemmebogen! Rydvall satte et betydeligt aftryk i Stockholms sangpædagogiske og ikke mindst i den musikterapeutiske verden igennem mere end 40 år. Åndelighed, kærlighed, det indre sjælsliv var de vigtige ting, som Rydvall koncentrerede sig om i undervisningen.