I takt med praksis: Samvær i "gøren" og i "væren" - Møller, Anne Steen (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2022)
I takt med praksis er en artikelserie, der sætter fokus på livsnære skildringer af musikterapeutisk praksis indenfor forskellige målgrupper. Det er inspiration til arbejdslivet i form af konkrete beskrivelser af aktiviteter, sange eller redskaber.