Musikterapi i genoptræning efter en erhvervet hjerneskade: anvendelsen af modellen MTIN i hverdagen på et neurologisk hospitalsafsnit - Malmskov, Line; Ridder, Hanne Mette Ochsner (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2022)
Vi vil i denne artikel give et indblik i musikterapi i genoptræning og uddybe, hvordan Line Malmskov, som er førsteforfatter til artiklen, integrerer musikterapi i sit arbejde på Bispebjerg Hospitals Neurologiske afsnit ud fra hendes model, MTIN (Musikterapi i Neurorehabilitering).