I det små der finder vi det store. Der finder vi dybden: Interview med Anne Steen Møller - Ørnholt Bøtker, Julie; Steen Møller, Anne (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2024)
Anne Steen er én af de tidligst uddannede musikterapeuter fra Aalborg Universitet, og har brugt hele sit arbejdsliv i Landsbyen Sølund: En institution i Skanderborg for mennesker med fysiske og psykiske funktionsnedsættelser. Nu er hun gået på pension. I interviewet fortæller hun om sit lange arbejdsliv, og hvordan vi andre musikterapeuter kan bruge hendes erfaringer videre frem.