Ridder slået af aha-bliket - Ochsner Ridder, Hanne Mette (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2024)
Forfatteren beretter om en audiens hos Kong Frederik X, hvor hun takkede for at have modtaget ridderkorset