Ny forskning i musikterapi: Marts 2023 - august 2023 - Ridder, Hanne Mette Ochsner (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2023)
Professor i musikterapi Hanne Mette Ochsner Ridder giver et indblik i den seneste forskning i musikterapi