Fortællingen er den røde tråd i mit liv : Interview med Monique Popescu - Irgens-Møller, Ingrid; Popescu, Monique (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2024)
Musikterapeut Monique Popescu fortæller om at flytte fra sit hjemland, Rumænien, til Tyskland og videre til Danmark.