Lys bryder igennem en onsdag på aktivitetscentret - Munk-Madsen, Niseema Marie (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2024)
Forfatteren beskriver en dag på sin arbejdsplads på Aktivitetscentret Fælledgården, København.