Krop, sanser, følelser og ord: Erfaringer fra et forældretilbud i Barnets Blå Hus i Aalborg - Rømer, Mette (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2022)
”Dér, hvor sproget slipper, tager nærværet over” (Jon Kalman Steffanson). Som musikterapeut har jeg generelt stor opmærksomhed på, hvordan jeg kan arbejde terapeutisk via kroppen, sanserne og udenom ordene. I denne artikel beskriver jeg, hvordan jeg i samarbejde med min kollega, psykolog Camilla Maio, har udarbejdet en gruppetilgang, hvor vi kombinerer musikterapi og kropsterapi med samtale.