Inge Nygaard Pedersen modtager Fyrtårnsprisen - Falk, Marie Bolette (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2023)
Marie Falk beskriver Inge Nygaards mangeårige arbejde for musikterapifaget og begrunder tildelingen af Fyrtårnsprisen.