Bonfire & Funfire: En musikterapeutisk sparringsgruppe der forholder sig til arbejdsmiljø og udbrændthed - Hentze, Birna Í Hjøllum; Nielsen, Kathrine; Meyer-Nielsen, Aumira Aviaya (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2023)
Denne artikel beskriver vores erfaringer med at have en sparringsgruppe. Vi kalder den for Bonfire & Funfire, fordi vi både deler og er vidner til glæder, sorger og udfordringer i det private og professionelle liv.