Er der plads til kunsten og kunstneren i musikterapien? - Haslund-Gjerrild, Esther (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2023)
Esther Haslund-Gjerrild reflekterer over kunstens rolle i en musikterapeutisk kontekst og beskriver sin egen musikterapeutiske og musisk kunstneriske udviklingsproces.