Livet som selvstændig musikterapeut - Hyldgård, Ulla Lau (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2023)
En del af serien "Stafetten" hvor en musikterapeut beretter - inspireret af en interesseret fagkollegas spørgsmål.