Floden som metafor for mit arbejde - Ilskov, Barbara Harbo (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2023)
En del af artikelserien "I takt med praksis". Barbara Harbo Ilskov beskriver sit arbejde som musikterapeut på Assens Musikskole og Hospice Sydfyn i Svendborg.