Musikterapiuge i Finland - Helander, Sarah (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2022)
Sidste uge i april 2022 blev der afholdt en international musikterapiuge i Helsinki, Finland, hvor to internationale konferencer, der var udskudt på grund af covid-pandemien, var slået sammen. Den finske musikterapiforening, Jyväskylä Universitet, Helsinki Universitetshospital og børnepsykiatrien stod bag disse inspirerende dage.