Performances med mening: Min erfaring med Sortsyn - Nielsen, Karoline Amaryllis Forshei (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2025)
Musikterapistuderende Karoline Nielsen fortæller om det musikalske projekt ’Sortsyn’. Hun beskriver hvordan det er at være med i Sortsyn, hendes erfaringer, og hvordan hun har brugt sine kompetencer fra musikterapistudiet i projektet.