Forord - Redaktionen (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2006)
Det er en glæde for redaktionen i Dansk Musikterapi igen at kunne sende et nummer ud til alle vores læsere – efterårsnummeret 2006. Vi lægger denne gang ud med en kronik af Helle Nystrup Lund, hvori hun reﬂekterer over den netop aﬂyste musikterapikonference. Desuden kan vi byde på en artikel af lektor på musikterapiuddannelsen, Ulla Holck. Artiklen handler om turtagningsperspektivet i musikterapeutisk arbejde.