Musik og pædagogik - Fink-Jensen, Kirsten (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2007)
Lektor med speciale i musikpædagogik, Kirsten Fink-Jensen, anmelder Elsebeth Kirks (red.) bog ’Musik og pædagogik’ som nu ligger i en 2.revision.