Musikterapi Quiz - vind en flaske vin! - Holck, Ulla (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2007)
Lektor Ulla Holck har udarbejdet en quiz hvori hun inddrager en del af de fordomme om musikterapi, der - trods 25 års kandidatuddannelse på AAU - stadig huserer. Test dig selv. Kender du mon svarene?