Anvendelse af lydoptagelser i videnskabeligt arbejde - Jensen, Andreas Lundsfryd (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2007)
Jeg ønsker med denne artikel at beskrive centrale problemstillinger vedrørende anvendelse af lydoptagelser som dokumentation i videnskabeligt arbejde, samt at give nogle råd til hvordan man med simple midler laver en god optagelse.