Dansk Forbund for Musikterapi 1967 til 2007: Fra ildsjæle, begejstring og praksisudvikling - til en profession med akademisk uddannelse, landsklub af aktive medlemmer og stort udviklingspotentiale - Holten, Nina (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2007)
Nina Holtens tale ved Dansk Forbund for Musikterapis Generalforsamling den 10 marts 2007. I anledning af nedlæggelse af Forbundet og fusionering med MusikTerapeuternes Landsklub.