Bogpræsentationer - Redaktionen (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2007)
Tony Wigram har sammen med henholdsvis D. Groche og T. Wosch udgivet to metodebøger og afslutter dermed en serie af fire metodebøger. Bøgerne "Improvisation" og "Songwriting" er anmeldt i Dansk Musikterapi 2004, årg. 1, nr.2 og 2005, årg. 2, nr. 2. Anmeldelser af "Receptive Methods in Music Therapy" og "Microanalysis in Music Therapy" følger i de kommende numre af Dansk Musikterapi.