Psyke & Logos: Musik og psykologi - Bergström-Isacsson, Märith (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2007)
Ph.d.studerende på forskerskolen i musikterapi, Märith Bergstöm-Isacsson, anmelder det seneste nummer af Psyke & Logos.