Min arbejdsdag - Mørch, Nana Hostrup (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2007)
Jeg har valgt at fortælle om en mandag på arbejde. Denne mandag kører jeg fra mit hjem i Roskilde til Ringsted, hvor Dansk Flygtningehjælp har aktivitetscenteret Mellem Broerne. Det er et sted for flygtninge og indvandrere med traumer og andre psykiske vanskeligheder. Hver bruger har et særligt tilrettelagt forløb, hvor målet kan være at komme på sprogskole, i praktik, afklares omkring pension, eller måske få et arbejde. På Mellem Broerne er der særligt tilrettelagt danskundervisning, psykosociale aktiviteter (musikterapi, familiearbejde, personlig støtte, mm), der er tilbud om fysisk træning, og der er erhvervsrettede aktiviteter. Jeg arbejder med behandling af såvel børn, unge som voksne.