Pioner serien - Inge Nygaard Pedersen - Pedersen, Inge Nygaard (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2007)
Professor i musikterapi og grundlægger af musikterapiuddannelsen på Aalborg Universitet, Inge Nygaard Pedersen, fortæller om sin snørklede vej ind i musikterapifaget.