Inge Nygaard Pedersen: Dansk musikterapis Frodo - Willert, Søren (Tidsskriftet Dansk Musikterapi, 2007)
Jeg er blevet bedt om at præsentere fagpersonen Inge Nygaard Pedersen. Teksten skal fungere som introduktion til hendes egen beretning om sit pionervirke inden for dansk musikterapi.